YVES ROCHER / Expert Reparation - Onarıcı Krem


Herkese yeniden merhaba! 
Biraz önce kardeşim cildinin yine ultra kuru döneme girdiğini söyleyince ona hemen bu kremi verdim. Üniversitedeyken abla kardeş farklı ürünleri kullanmaya başladık ve bu sayede birbirimize anlatacağımız çok ürün oldu. Ama bu ürünü nasıl oldu da atlamışım bilemiyorum .


                                                                                                                                                                                                 remmercan

Ben bu harika şeyle Ocak 2014'te tanıştım ve şuan son zamanlarını yaşıyor. Çok severek kullanmama rağmen unutulmamasına rağmen bitmedi . Şimdi gelelim özelliklerine ; Üzerinde çok kuru ciltler için ibaresi çok ama çok doğru .Yaz kış kuru olan cildime çok iyi geldi. En güzeli de mesela pul pul olan bacaklarım için iyi bir nemlendirici bulsam zor emiliyordu ya da 1 saat içinde eskisi gibi bir kuruluk oluyordu. Bu ürün hem hızlı emiliyor ve yapış yapış his diye bir şey yok ve çok uzun bir süre cildiniz nemi hapsediyor . 


                                                                                                                 remmercan


Küçük bir miktar çok büyük bir yere yetiyor, bereketli. Koku hassasiyeti olanlar denemeden almasın . Ürün Karite yağı (Shea Butter) içeriyor.Net bir şekilde o kokuyu alıyorsunuz . Bence mükemmel kokuyor. Taze hem yaz hem kış ağır gelmeyecek bir koku. İçeriğinde Karite yağının olması size hem harika bir nem hem de onarma sağlıyor.
Paraben içermeyen ve 150ml olan bu vücut losyonunu Yves Rocher mağzalarından ve online sitelerinden şuan %40 indirimle 14.90’a satın alabilirsiniz !
Sevgiler !


Yorumlar