The Balm - HOT MAMA 
                                                                                                                                                                                                 remmercan

Merhabalar ! Bugün yeni bir blogger olarak hem ilk defa The Balm markasını hemde ilk defa bir allık incelemesi yapacağım .The balm'ın hiç bir ürünü çöpe yada bir arkadaşa gitmedi çünkü hepsine bayılıyorum ! İncelemelerde Hot Mama'yı öne almamın sebebi beyaz tenimde kahve gibi yada çok kadınsı durmayan şeftali tonunu bulduğum allık olmasıdır :) İncelemesi çok yapıldı çok konuşuldu ama belki benim gibi teni yüzünden çekinen varsa cesaretlendirme yazısı olsun bu diye yazıyorum :)


                                                                                                                                                                                                remmercan


Öncelikle her Balm paketi gibi çok orijinal çok kullanışlı ve aynalı bir paketi var.Karton olması sizi korkutmasın mıknatısı sayesinde açılma dökülme sorunu yok .Elimden düşürmeme rağmen sapasağlam !Alalı 4-5 ay olmuştur ve 1 milim anca azaldı çok bereketli ve çok pigmentli .Fırçanızla 2 kez üzerinde gezinmeniz yeterli .7.08 gr ve indirimsiz fiyatı 28 -29 tl .İndirimsiz haliyle bile fiyatının hakkını çok çok üzerinde veriyor .


                               
                                                                                                                                                                                                remmercan
Çok rahat 4-5 saat yeni yapılmış gibi duruyor .Ama bazı fondotenlerimle aynı sonucu alamadım .Ürün içerisindeki ışıltılar sayesinde aydınlatıcı olarakta kullanılabilir. Hatta şöyle sıralayalım; allık,aydınlatıcı,bronzer ve far olarak kullanılabiliyor ! Yaz geliyor ve ben bronzlaştıktan sonraki yüzümdeki görüntüsünü çok merak ediyorum .Son tozuna kadar severek kullanacağım bu ürünü yine alır mıyım ? Kesinlikle !

Her tenle iyi anlaşabilecek Hot Mama'yı özellikle bir Gratis indirimine denk geldiğinizde mutlaka denemenizi ve almanızı tavsiye ederim !

     Sevgiler , 
      
         İrem

                                                                                     
                                                        Mail:iremmercanoglu@gmail.com

Yorumlar